Skip to main content
×

Samenwerken met Krachtlab

02-03-2023

Acaleph opent bedrijfsgym in samenwerking met Krachtlab
“Samen sterker worden. Samen groeien. Samen doelen bereiken.”

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V. heeft ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan een professionele bedrijfsgym geopend. Als veiligheidsspecialist weet het bedrijf als geen ander hoe belangrijk het is dat medewerkers zich fit voelen en alert zijn. De bedrijfsgym is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers te bevorderen en zal worden begeleid door Krachtlab, het bedrijf achter het label "Krachtlab the Good Company”.

De bedrijfsgym bij Acaleph biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en -programma’s, waaronder cardio- en krachttraining. Ook zullen er op gezette tijden professionele trainers aanwezig zijn om de medewerkers te helpen hun doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. John Voorjans, mede-eigenaar van Krachtlab: ”Krachtlab bestaat uit een groep gelijkgestemde coaches, therapeuten, atleten en opleiders die elkaar ondersteunen. Onze coaches fungeren als kennisbank op het gebied van krachttraining en voeding.”

Joshua Vanderheijden, Coach bij Krachtlab: Waarin onze aanpak zich onderscheidt? We zijn allemaal ‘people persons’ met een oneindige drive om anderen beter te laten presteren. Als lid van de Krachtlab-community kan je altijd terugvallen op onze steun en objectieve feedback. Jouw doelen worden onze doelen.”

 “We geloven dat het investeren in de gezondheid van onze medewerkers niet alleen bijdraagt aan hun welzijn, maar ook aan de productiviteit en het succes van ons bedrijf”, aldus Joey Nijsten, directeur van Acaleph. “We vieren dit jaar ons 25-jarig bestaan. Ik vind het belangrijk om stil te staan bij zo’n mijlpaal. De plannen voor de komende 25 jaar zijn echter net zo ambitieus en die ambities kunnen we alleen realiseren met een gemotiveerd en fit team. Ik zie dit jubileum dan ook als een mooie aangelegenheid om juist vooruit te kijken en te investeren in de gezondheid van ons team.”