Skip to main content
×
Waarom kiest u voor Acaleph?

"Acaleph is vooruitstrevend in meer dan 90 verschillende veiligheidsopleidingen"

Over ons

Historie en Visie

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen b.v. bestaat sinds 1998 en is van familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde opleiders van Nederland.

Ons trainingsaanbod bestaat uit meer dan 90 verschillende veiligheidsopleidingen, zowel fysiek bij u of bij ons op locatie of zelfs digitaal vanuit één van onze LIVE studio's.

Wij beschikken over meerdere locaties in Nederland van waaruit wij onze trainingen verzorgen, zo bieden wij een landelijke dekking én kunnen wij op elke locatie dezelfde kwaliteit waarborgen!

Flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk

Flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk staan vanaf het begin centraal binnen de bedrijfsvoering van Acaleph. Daarnaast is het dienstenpakket gedurende de jaren aanzienlijk toegenomen. Wij kunnen desgewenst zelfs kosteloos de planning van uw opleidingsmatrix uit handen nemen met een zeer geavanceerde planningstool. Hiermee beschikt u over altijd op tijd gecertificeerd personeel en ontlasten wij tevens de verantwoordelijke medewerkers.

Mogelijkheden:

Bent u op zoek naar een opleider voor het verzorgen van uw veiligheidsopleidingen maar wenst u een op maat gemaakte training met de risico's en mogelijkheden van uw eigen organisatie in kaart gebracht? Dan ben u bij Acaleph aan het juiste adres!

Naast veiligheidstrainingen begeleidt en adviseert Acaleph bedrijven voor het behalen van ISO-, VCA en HACCP certificaten, voeren de eigen veiligheidskundigen risicoinventarisaties uit en stellen zij ontruimingsplannen op. Dit brede activiteiten-pakket vertaalt zich vandaag de dag in een landelijke dekking en een bijzonder breed werkgebied met opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches.

Neem contact op met ons voor alle mogelijkheden en maatwerkoplossingen óf vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact Offerte aanvragen

Visie: Toonaangevend en Innovatief

Acaleph wil binnen Nederland de toonaangevende, innovatieve opleider zijn op het gebied van veilig werken.Alles wat wij doen, doen wij met passie, kwaliteit en voor een langdurige relatie.

Missie: Wij maken werken veiliger

Wij willen een vooruitstrevende partner zijn voor klanten en hen ontzorgen op het totale gebied van veiligheid.  Acaleph onderscheidt zich door passie en innovatie.

Acaleph geeft aandacht

Ter ere van het 18-jarige jubileum van Acaleph in 2016 hebben de medewerkers van Acaleph besloten om te starten met het liefdadigheids-initiatief

Naar Acaleph geeft aandacht

Acaleph Digitaal

Wij bieden een waaier aan unieke apps om het werken binnen uw organisatie nog veiliger te maken. Maak bijvoorbeeld gratis gebruik van de Acaleph Cursisten App.

Naar Acaleph Digitaal