Skip to main content
×
Afbeelding

Vooruitstrevend in veiligheid

VCA

Een onderdeel van de VCA certificering voor bedrijven is de kennis van de medewerkers van het bedrijf. Deze moeten voldoende kennis hebben van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Veel ongevallen ontstaan namelijk door te weinig kennis van veiligheidsrisico’s onder de werknemers. VCA heeft daarom een aantal VCA examens ontwikkeld die medewerkers moet behalen, namelijk basisveiligheid, veiligheid voor operationeel leidinggevenden en veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden. Welke hij of zij moet behalen is afhankelijk van de functie binnen het bedrijf. 
 

VCA cursussen bij Acaleph

Bij Acaleph bent u aan het juiste adres voor een VCA cursus. Acaleph is door de Koninklijke PBNA verkozen tot "Beste VCA Opleider van Nederland". Acaleph biedt cursussen aan voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Acaleph verzorgt het complete traject, dus ook het examen en het certificaat. Met een VCA cursus bij Acaleph gaat u goed voorbereid op voor uw VCA examen. 

Een VCA Cursus bij Acaleph kan op locaties door heel Nederland en België gevolgd worden.We hebben onder andere VCA cursuslocaties in Geleen, Venlo, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle en Genk.

  • De groepsgrootte tijdens de VCA Cursus ligt tussen de minimaal 8 en maximaal 20 cursisten.
  • De cursist ontvangt na het succesvol afleggen van het VCA examen een erkend certificaat.
     

Voorbereiding op de VCA cursus

De cursist ontvangt voorafgaand aan de VCA training ons eigen lesboek, om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de les en het examen. Acaleph laat het lesboek tot leven komen met de Acaleph Augmented Reality App. Een onderwerp, film of foto worden voor u nog helderder als u het kunt zien in bijvoorbeeld een film, een animatie of als deze doorgelinkt worden naar onze website waar meer aanvullende informatie te vinden is.

Tevens kunt u op onze website ook gratis en onbeperkt proefexamens oefenen.

Schrijf je nu in!