Skip to main content
×
Afbeelding

Digitale Veiligheidskundige App

Digitale Veiligheidskundige App

Verbeter de algehele veiligheid binnen uw bedrijf met de Digitale Veiligheidskundige App. Met de app maakt u het eenvoudiger om veiligheidsrisico’s te melden en leidt u uw personeel makkelijker op.
 

Met deze app kunnen uw medewerkers heel eenvoudig meldingen maken van onveilige situaties. Door simpelweg een foto te maken en vervolgens aan te geven of deze situatie zich vaker voordoet en hoe groot het veiligheidsrisico wordt geacht. Deze melding komt vervolgens binnen bij uw eigen veiligheidskundige of bij Acaleph, waarna het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.
 

Met de Digitale Veiligheidskundige App worden problemen niet alleen sneller opgelost, u brengt ook in kaart welke veiligheidsrisico’s zich voordoen, welke problemen terugkeren en of een probleem goed wordt opgelost. De melder krijgt namelijk een terugkoppeling van de BHV dienst en kan vervolgens met een beoordeling aangeven of het probleem naar tevredenheid is opgelost. Dat vergroot ook de betrokkenheid van uw personeel!
 

Met zogenoemde ‘microlearnings’ kunnen uw medewerkers bovendien hun veiligheidskennis bijspijkeren en opfrissen. Uw medewerkers hebben gratis toegang tot een select aantal van dit soort instructievideos, maar u kunt ook extra filmpjes aanvragen. Wij maken zelfs specifieke video’s voor uw organisatie. Met de Digitale Veiligheidskundige App is ook uw organisatie ‘vooruitstrevend in veiligheid’!