Skip to main content
×

Omgaan met Agressie

Omgaan met Agressie

Doel van de cursus:

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk de-escalerend kunnen handelen.

Lesaanpak:                            

Ben jij je bewust wanneer je te maken hebt met grensoverschrijdend gedrag? Als je werkt met mensen kun je lastige situaties mee maken. Momenten waarop de ander de controle verliest of bewust jouw grenzen over gaat. Dan is het een flinke uitdaging om in contact met de ander te blijven en een veilige situatie te creëren; oftewel te de-escaleren! Samen met de trainer en trainingsacteur ga je praktisch aan de slag met bewustwording over je eigen opvattingen, houding en handelen. Met de handvatten en inzichten die je hierdoor krijgt leer je pro-actief te handelen en kun jij met meer zelfvertrouwen situaties de-escaleren.

Locatie:

De cursus veilig werken met valgordels kan worden gegeven op een van de cursuslocaties van Acaleph in Geleen, Venlo. Tilburg, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle en Genk (BE) of op een andere door uzelf te kiezen locatie in heel Nederland of België.


Specificaties:

  • De cursus wordt gegeven in 2 dagdelen.
  • Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers
  • De cursist ontvangt na afloop een digitaal certificaat.
  • De geldigheidsduur is 5 jaar.

Bijzonderheden:


Wij sluiten aan bij de leervraag en leerdoelen van de deelnemers.  Er is geen specifieke vooropleiding nodig om te mogen deelnemen.