Skip to main content
×

Acaleph geeft aandacht

05-07-2023

Acaleph geeft aandacht! 

In het teken van ‘Acaleph geeft aandacht’ hebben wij voor 60 vrijwilligers van de kindervallei in Valkenburg de training ‘basic life support’ kosteloos verzorgd. Hierdoor willen wij alle vrijwilligers vertrouwd maken met de elementaire levensreddend handelen technieken afgestemd op deze unieke locatie en werkomgeving. 


“In de kindervallei gaan zorgen en genieten wel samen”

De Kindervallei in Valkenburg van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen zorg intensieve kinderen en jongeren tot en met 25 jaar onbeperkt genieten met familie, vrienden of in groepsverband. Een kleurrijke, aangepast vakantiehuis in harmonie met de natuur zodat kinderen vooral zichzelf kunnen zijn. Een plek waar zowel binnen als buiten veel te beleven valt en de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Naast vele faciliteiten zijn het de 110 betrokken vrijwilligers die de Kindervallei zo gastvrij maken en een warm welkom geven. Samen met deze vrijwilligers streven ze ernaar dat de ogen van zowel de ouders als de kinderen weer gaan twinkelen! 

Het is te danken aan donaties van bedrijven, particulieren, clubs én de tomeloze inzet van alle vrijwilligers dat de Kindervallei staat en zij dit moois kunnen bieden aan gezinnen met een zorgintensief kind.