Skip to main content
×

Charity Padel toernooi 2de editie

12-09-2023

Acaleph geeft aandacht.
 

Na een succesvolle eerste editie van het Charity Padel toernooi was het vanzelfsprekend een tweede editie te organiseren samen met Zuidlease. Reden hiervan is dat het aantal teams met interesse zijn verdubbeld, de 12 teams hadden zich uitgebreid tot maar liefst 24 teams.
 

Het gevolg hiervan is dat wij met wederom een succesvol toernooi twee mooie goede doelen kunnen steunen. Het bekende Stichting Leergeld mag niet ontbreken om ervoor te zorgen dat alle kinderen leuke activiteiten kunnen blijven doen. Activiteiten welke voor sommige kinderen heel normaal zijn maar waaraan ze gewoonweg niet mee kunnen doen vanwege geldproblemen.
 

Het tweede goede doel is stichting RSVG Zuid Limburg. Een stichting waarbij de mogelijkheden worden gegeven voor gehandicapten om vrij te kunnen rijden op een paard. Een manage welke volledig is aangepast wat wordt gerund door vrijwilligers. Door de donatie van het toernooi zijn een half jaar aan kosten voor een paard gedekt.
 

Het verschil maak je samen!
 

Iedereen kan terugkijken op een geslaagde dag waarin eenieder zich heeft ingezet om deze twee goede doelen te kunnen en mogen steunen.