Skip to main content
×

Acaleph en JINC

13-06-2024


Acaleph neemt deel aan JINC Baas van MorgenAcaleph heeft deelgenomen aan de "Baas van Morgen", een initiatief van de organisatie JINC. Deze deelname is een belangrijke stap in onze inzet om jongeren te ondersteunen en te begeleiden bij hun eerste stappen in het bedrijfsleven.
 

Over JINC

JINC verbindt kinderen al vroeg met het bedrijfsleven. Door middel van diverse programma's biedt JINC, jongeren de kans om een netwerk op te bouwen en waardevolle ervaringen op te doen die hen later zullen helpen bij het kiezen van een loopbaan. De focus ligt op het verkleinen van kansenongelijkheid en het geven van een goede start op de arbeidsmarkt.
 

Onze Deelname

Meedoen aan "JINC Baas van Morgen" was een logische keuze voor ons. Tijdens dit evenement kregen jongeren de kans om voor één dag de rol van onze directeur Joey Nijsten over te nemen en een unieke inkijk te krijgen in de dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf. Dit initiatief draagt bij aan hun zelfvertrouwen, biedt inzicht in de bedrijfsvoering en helpt hen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden voor hun toekomst.
 

Waarom Wij Meedoen

Wij geloven dat het essentieel is om jongeren te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en hen te voorzien van de nodige tools en connecties om succesvol te zijn. Door deel te nemen aan "JINC Baas van Morgen" dragen we bij aan de missie van JINC om jongeren een goede start te geven op de arbeidsmarkt. 


Vooruitstrevend in veiligheid