Skip to main content
×
Afbeelding

IPAF Hoogwerker 1 categorie

Op grote hoogte moet veilig worden gewerkt. Als IPAF-opleidingscentrum leidt Acaleph mensen op voor de zogeheten PAL Card (Powered Access License), onmisbaar voor iedereen die incidenteel of regelmatig gebruik maakt van hoogwerkerapparatuur. Want hoewel hoogwerkers in principe eenvoudig zijn in gebruik, kunnen er bij onjuist handelen gevaren ontstaan. Het volgen van een adequate bedieningsopleiding waarborgt dan ook een veilig én effectief gebruik. De opleiding is zowel voor bedrijven als particulieren.


Deze training wordt in het Nederlands verzorgd, tenzij er uitdrukkelijk om een andere taal wordt verzocht.

Wat onderscheid onze opleiding.

Minder risico’s lopen door deskundiger gebruik Verhoogd zelfvertrouwen en daardoor hogere productiviteit van uw medewerkers Extra argument voor uw opdrachtgever om úw bedrijf in te zetten Raak alvast bekend met de hoogwerkers die u later ook zou kunnen huren

Inhoud van de IPAF-opleiding

De opleiding duurt één dag. Hierin leert u waarop u moet letten als u op hoogte werkt en leert u hoe u veilig kunt werken met een hoogwerker. In de ochtend vindt het theoriegedeelte plaats, het middaggedeelte staat in het teken van praktijkles.Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van hoogwerkers is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de hoogwerkerindustrie en is als enige door de Duitse TŰV gecertificeerd op grond van de minimum standaard vereisten zoals vermeld in de ISO norm 18878 (Mobile Elevating Work Platforms – Operator (driver) training.

Opleiding op hoog niveau

De PAL Card wordt wereldwijd erkend als een bewijs dat de houder ervan op het hoogste niveau is opgeleid. Als opleidingscentrum staat Acaleph óók voor dat hoogste niveau. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u na afloop van de opleiding voldoende bekwaam en voorbereid bent op het examen.