Skip to main content
×
Afbeelding

VOL VCA 2 lesdagen

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen. Als u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is dient u de VOL-VCA cursus en examen te volgen. Schrijf u nu in voor de VOL-VCA cursus. Acaleph verzorgt voor u het gehele traject, van de cursus tot examen en het certificaat. Na afloop van de cursus kunt u examen afleggen. Onze ervaren en eveneens vakbekwame docenten zullen erop toezien dat u uw examen goed voorbereid kunt afleggen. Een goede cursus zorgt ervoor dat u uitstekend voorbereid uw examen kunt afleggen met als resultaat dat fel begeerde VOL-VCA Certificaat.


Deze training wordt in het Nederlands verzorgd, tenzij er uitdrukkelijk om een andere taal wordt verzocht.

Locatie

De VCA VOL cursus kan worden gegeven op een van de cursuslocaties van Acaleph in Geleen, Venlo, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle en Genk (BE) of op een andere door uzelf te kiezen locatie in heel Nederland of België

Lesaanpak

Het is een theoretische cursus welke ondersteund wordt door proefexamens waarbij de knelpunten van de cursisten worden gebruikt als leermoment. De cursist doet actief mee tijdens de VOL-VCA cursus en is goed voorbereid op het examen.

Doel

Na deze cursus kunnen de deelnemers uit het oogpunt van de leidinggevende onder de aandacht brengen, de aspecten behorende bij Veiligheid, Gezondheid en Welzijn van werkgever alsook de werknemer. Constante verbetering van bovengenoemde aspecten na streven. Het kweken en continueren van een veiligheidsgedachte.

Het is mogelijk om de cursus VOL-VCA te volgen in de avonduren. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om Engels- en Duitstalige cursussen te verzorgen. Het examen is af te leggen in alle SSVV gangbare talen.

Specificaties van VCA VOL 2 lesdagen
  • minimaal 8 en maximaal 20 cursisten
  • 2 lesdagen van ieder ongeveer 8 uur incl. examen
  • landelijk erkend examen
  • 10 jaar geldig digitaal certificaat
  • Prijs is inclusief cursusboek en examenkosten