Skip to main content
×
EHBO

Workshop Ouder en Kind

“Eerste hulp aan, voor én door kinderen... weet u (nog) wat te doen?!”

Jaarlijks belanden er gemiddeld 150.000 kinderen bij de spoedeisende hulp door een ongelukje in of om het huis. Door als ouder of oppas te weten wat te doen, staat u in zo'n situatie niet met lege handen en kunt u professionele eerste hulp bieden wanneer dit nodig is.

Daarom organiseert ‘Acaleph geeft aandacht’ deze zomer weer diverse workshops OUDER EN KIND-EHBO! Zowel moeder, vader, oma, opa, de oppas, etc. is samen met een kind van harte welkom tijdens deze informatieve workshop. Een mooie gelegenheid om uw eigen kennis én de kennis van het kind op het gebied van EHBO op peil te houden en/of bij te spijkeren!

Laten we samen van EHBO weer kinderspel maken. Daar hoeft u toch niet lang over na te denken, zeker?! Schrijf u nu in voor slechts €62,50,- (kosten van deelname voor een volwassene incl. 1 kind!) en zorg ervoor dat zowel uzelf als uw zoon/ dochter/kleinkind weet wat te doen bij een ongeval! Ieder kind ontvangt na afloop bovendien een alarm-sticker met belangrijke veiligheids-informatie en alarmnummers!

ONDERWERPEN: Samen geven we deze ochtend aandacht aan:

  • Algemene veiligheid
  • De basisprincipes van EHBO
  • Hoe te reanimeren?
  • Alarmnummers
  • ...vragen!

PS) Een vriend, vriendin, familielid of kennis tippen?  Graag! Download HIER de flyer en zeg het voort!

Schrijf je nu in!