Skip to main content
×
Haal uw AED diploma met succes bij Acaleph!

AED Curssusen

AED

De levenskans van iemand die wordt getroffen door een hartstilstand, wordt mede bepaald door het optreden van omstanders. Het leven van het slachtoffer kan gered worden door het gebruik van een Automatische Externe Defribilator (AED). Dit apparaat geeft elektrische schokken af waarmee het hart weer op gang kan worden gebracht. Tijdens de AED cursus leert u hoe u op een veilige en verantwoorde manier AED kunt gebruiken.

Levensreddend handelen

De cursus levensreddend handelen maakt u vertrouwd met de elementaire levensreddend handelen technieken, welke worden afgestemd op de eigen werksituatie.  U leert het verlenen van eerste hulp bij ongevallen zoals bewustzijnstoornissen en sterk bloedende wonden.

AED Cursussen bij Acaleph

Wij verzorgen voor u een basiscursus en een herhalingscursus. Beide trainingen kunnen op onze of op een door uzelf te kiezen locatie gegeven worden. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van AED's en aanverwante artikelen. 

Een AED Cursus bij Acaleph kan op locaties door heel Nederland en Belgie gevolgd worden.

We hebben onder andere AED cursuslocaties in Geleen, Venlo, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle en Genk.

De groepsgrootte tijdens de AED Cursussen ligt tussen de minimaal 8 en maximaal 15 cursisten.

Na de AED Cursus ontvangt de cursist een bewijs van deelname.

Wenst u meer informatie, neem gerust contact met ons op.