Blog - Tijd voor creativiteit

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Wie had in maart vorig jaar gedacht dat onze wereld bijna een jaar later nog altijd zo anders zou zijn. Nog steeds zijn we in de greep van de beperkingen door het coronavirus. We zijn er nog niet, maar gelukkig is de kennis van het virus in het afgelopen jaar enorm toegenomen en biedt ook het ontwikkelde vaccin perspectief. Nog even volhouden is het enige devies.

Als opleider zijn we blij dat er vrij snel een uitzondering is gemaakt voor professionele scholing, zodat wij ook in tijden van beperkingen ervoor kunnen zorgen dat u uw veiligheidskennis op peil houdt. Alle mogelijke maatregelen zijn daarbij genomen, zodat tijdens het trainen de veiligheid én gezondheid niet in het geding komen. Net zoals het regulier onderwijs hebben wij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat een gedeelte van onze opleidingen digitaal gevolgd kunnen worden. Zo hebben wij voor VCA tegenwoordig een prachtige E-learning ontwikkeld. Voor BHV bieden wij een blended learning-variant aan, waarbij een deel van de cursus online met live ondersteuning en competentietoetsing per cursist plaatsvindt.

De huidige manier van werken heeft invloed op veel facetten. Ook zaken waar je normaal gesproken niet meteen bij stil staat. Neem bijvoorbeeld het bedrijfsnoodplan. Bij de meeste bedrijven is de bezetting op kantoor als gevolg van het thuiswerken momenteel kleiner dan normaal. Vaak zitten bij die groep thuiswerkers ook collega’s die een (belangrijke) rol hebben in de uitvoering van het Bedrijfsnoodplan (BNP). Is uw Bedrijsnoodplan ook in deze tijd dan nog actueel? We doen op dit moment veel inventarisaties bij klanten om die vraag te beantwoorden. En bij een negatieve constatering bedenken we uiteraard een passende oplossing.

Natuurlijk vergt de gewijzigde aanpak op klant-specifiek niveau nóg meer maatwerk dan dat we al gewend en gewoon waren. Ook onze afdeling Planning wordt geregeld op de proef gesteld en moet soms creatiever dan ooit zijn. Tot nu toe echter hebben wij aan iedere vraag invulling kunnen geven en daar ben ik best trots op. Samen kijken we naar wat er wél kan en mogelijk is. 

Want als er op één vlak geen beperkingen mogen zijn, dan is het op het gebied van úw veiligheid. 

Joey Nijsten - directeur

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V.

Terug naar overzicht...
Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
  Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph