Acaleph ontwikkelt uitgebreid pakket aan Poolstalige veiligheidsopleidingen!

Acaleph heeft haar opleidingspakket uitgebreid en verzorgt vanaf 2017 diverse veiligheidsopleidingen in het Pools. Er zijn immers vele Poolse werknemers in Nederland actief en die werknemers worden met regelmaat geconfronteerd met taalbarrières. Op de werkvloer, maar ook tijdens het huidige cursusaanbod. Zo wordt er vaak ‘technische’ taal gebruikt in cursusboeken en trainingen, waardoor Poolse werknemers moeilijk in staat zijn om deel te nemen en de informatie goed in zich op te nemen. Met name op het gebied van veiligheid kunnen taalbarrières verstrekkende gevolgen hebben! Acaleph is dan ook van mening dat iédereen recht heeft om veilig te kunnen werken, ook de werknemers die de Nederlandse taal niet of nauwelijks spreken.

Jola Criens, binnen Acaleph actief als Accountmanager, beheerst zowel de Nederlandse als de Poolse taal en beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van opleiden en trainen van Poolse werknemers. Zij heeft sinds dit jaar haar ‘oude’ vak weer opgepakt en zal, naast haar rol als Accountmanager en aanspreekpunt richting klanten, als trainer diverse Poolse opleidingen verzorgen. Denk hierbij aan BHV-, EHBO- en VCA-trainingen, veilig werken met de heftruck en veilig werken met de reachtruck. Tevens zal Jola diverse EHBO- en BHV-workshops, waaronder de workshop ‘’levens redden’’ en ‘’kleine blusmiddelen’’, vanaf nu ook in het Pools aanbieden. Deze workshops zijn met name bedoeld voor werknemers in de technische en agrarische sector en de tijdsduur bedraagt 4 tot 8 uur. Ook is het mogelijk om (alleen) de examens in het Pools aan te vragen.

Heeft u Poolse werknemers in dienst en wilt u meer weten over de inhoud en de mogelijkheden van onze Poolse trainingen? Neem nu contact op met Acaleph of rechtstreeks met Jola Criens! (Email: j.criens@acaleph.nl) 

Over Acaleph:

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V., binnen Nederland een toonaangevende en innovatieve opleider op het gebied van veilig werken, bestaat reeds 19 jaar en heeft 40 werknemers in dienst. De opleider traint 55.000 cursisten per jaar, werkzaam in de meest uiteenlopende branches én functies. Het hoofdkantoor van Acaleph is gevestigd in Geleen en de trainingen worden gegeven door het gehele land. Zowel op eigen locaties, als op de eigen, vertrouwde locatie van de klant. 

Terug naar overzicht...
Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
  Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph