NIBHV overhandigt kwaliteitskeurmerk NR 001 aan Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V.

Op 1 januari 2018 lanceerde NIBHV officieel het nieuwe NIBHV Keurmerk; een onafhankelijke kwaliteitsstempel voor ambitieuze aanbieders van veiligheidsopleidingen. Naast het feit dat Acaleph dit jaar haar 20-jarig jubileum mag vieren, is er nog een reden tot feest: Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V. is door NIBHV bekroond met het allereerste NIBHV-keurmerk (NR. 001)!

Ultieme kwaliteitsgarantie

Alleen een selecte groep opleiders krijgt het NIBHV Keurmerk en de landelijke organisatie heeft het allereerste keurmerk toegekend aan Acaleph. “Daar zijn we bijzonder trots op”, aldus Joey Nijsten, directeur van Acaleph. “Als bedrijf proberen wij ons sinds jaar en dag te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, continuïteit én ontzorging van onze klanten. Het nieuwe keurmerk van NIBHV kent strenge toelatingseisen en het feit dat wij vanaf nu (en feitelijk dus voor altijd) de lijst van opleiders die dit keurmerk verdienen mogen aanvoeren, zien we als een enorme kroon op ons werk.”

Waarom dit keurmerk

Werkgevers die kiezen voor een Keurmerk-opleider, kiezen voor een veiligheidscursus die inhoudelijk up-to-date is en die wordt verzorgd door kundige, bevoegde en enthousiaste instructeurs. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moet je als opleider voldoen aan strenge toelatingseisen. Na toekenning van het Keurmerk wordt de opleider jaarlijks gecontroleerd tijdens audits en praktijkbezoeken. Daarmee is het NIBHV Keurmerk de ultieme garantie voor kwaliteit.

Nieuwe inzichten op het gebied van veiligheid

Bewust veilig werken is van levensbelang voor bedrijven en organisaties samen met hun medewerkers. Vanuit die grondgedachte levert NIBHV met het nieuwe Keurmerk een belangrijke bijdrage aan veiligheid op de werkvloer, vindt NIBHV-directeur Koos Pulleman. “Met dit onafhankelijke, volledig geactualiseerde Keurmerk bieden we opleiders de kans om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, terwijl we tegelijkertijd over de gehele linie de kwaliteit van de veiligheidsopleidingen in Nederland verhogen. En daar vaart uiteindelijk iederéén wel bij.”

Animatie over het NIBHV Keurmerk

Terug naar overzicht...
Onze klanten
Deze bedrijven gingen u voor
 • Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
  Acaleph
 • Acaleph
  Acaleph
Referenties
Dit zeggen onze klanten
 • Naast correcte zakelijke dienstverlening heeft Acaleph ook oog voor persoonlijke klantbenadering.
  Een partner met landelijke dekking welke tevens zorgt voor een stukje interne ontlasting ten aanzien van het BHV stuk.
  Fleur Rosier, Q-Park Nederland
 • Breed inzetbaar bedrijf, niets is onbespreekbaar! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Anita Martens, Brand Bierbrouwerij
 • Een zeer gepassioneerd bedrijf dat voor ieder veiligheidsitem binnen ons bedrijf een passend antwoord heeft. Wij worden daarin echt ontzorgd en dat is in deze tijd van regelgeving erg prettig.
  Claude L'Ortye, BMW de Maassche Echt
 • Positief, innoverend, zoekend naar nieuwe mogelijkheden waarbij men niet schroomt om kennis te delen.
  Jack Janse, EdeA
 • Acaleph is voor ons een flexibele, betrouwbare partner die veel in huis heeft. De medewerkers zijn vriendelijk, bereid tot helpen en snel in reageren.
  Gwen Dautzenberg, Rabobank Westelijke Mijnstreek
vestigingen
Wij geven trainingen door heel Nederland,
op elke gewenste locatie!
Acaleph Brightlands
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
Acaleph Nijmegen
Woeziksestraat 100
6604 CM Wijchen
Acaleph Rotterdam
Koninginwilhelminalaan 1
2969 AN Oud Alblas
Acaleph Venlo
Noorderpoort 57
5915 PJ Venlo
Acaleph Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Acaleph Tilburg
Kranenberg 23
5047 TR Tilburg
Acaleph Geleen
Hofkamp 4
6161 DC Geleen
Locaties Acaleph